Stage

Stage mogelijkheden

Volg je een lerarenopleiding en wil je jouw carrière beginnen bij het STC? Of volg je een andere studie, maar spreekt een stage in een onderwijsorganisatie jou aan? Wie weet zijn wij jouw startpunt voor een mooie toekomst!

Een stage is natuurlijk de perfecte manier om elkaar te leren kennen en van elkaar te leren. Daarom heeft het STC jaarlijks interessante stageplaatsen beschikbaar op mbo-, hbo- en wo-studenten.

Het STC biedt jou graag de ruimte om zowel voor de klas, als in één van onze ondersteunende afdelingen een bijdrage te leveren. We zorgen voor goede begeleiding, een stage­vergoeding en bij goede prestaties de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan. Afhankelijk van de doelstelling van je stage werk je mee op jouw afdeling, doe je een onderzoek of voer je een opdracht uit.

Kom je bij ons stage lopen dan vragen wij jou om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij de gemeente aan te vragen. Daarnaast dient er altijd een stage-overeenkomst vanuit je opleiding aanwezig te zijn.

Over het STC  

STC Group is de beroepsopleider voor scheepvaart, transport en havenindustrie. Met passie voor ons eigen vak leiden wij (toekomstige) professionals op. Jong en oud, van vmbo- tot masterniveau. is bij ons welkom voor een gedegen beroepsopleiding of -training. Horen en Zien leidt tot vluchtige kennis. Doen en Beleven zijn doorslaggevend voor het verwerven van de juiste competenties. Dat is de overtuiging van STC Group.

 

      
Over STCI   LocatiesMail : recruitment@stc-r.nl 
Volg ons op:VakgebiedenI   Vacatures

  Bel : +31 06 109 24 315

 
        
Mail : recruitment@STC-r.nl

Bel : +31 06 109 24 315

 
Over het STC   Locaties
    Vakgebieden    Vacatures 

Volg ons op: