Over het STC

Over het STC

Het STC is als onderwijsinstelling een begrip in de wereld van scheepvaart, transport, logistiek en de procesindustrie. Iedereen, van jong tot oud, die droomt van een carrière als kapitein op zee, manager in de haven, ontwerper op een scheepswerf, als onderhoudsmonteur in de procesindustrie of medewerker in de logistiek en alles daartussenin, is bij ons welkom voor een opleiding of training. Docenten met specifieke vakkennis spelen een belangrijk rol in het studiesucces. Met ruim 800 collega’s werken we elke dag met passie samen aan het maken van aantrekkelijk onderwijs.

Wij staan voor de kracht van beroepsonderwijs. Wij ontwikkelen, samen met het bedrijfsleven, het talent van de toekomst voor het havenindustrieel complex, de maritieme en de logistieke sector. Het STC wil in de komende decennia jongeren helpen hun weg te vinden op de internationale arbeidsmarkt. De ambities van het STC zijn groot. Om deze te realiseren spelen collega’s een doorslaggevende rol.

Werken in het onderwijs

Werken in het onderwijs is uitdagend en betekenisvol werk. STC verwelkomt talenten met passie om te werken in de onderwijsbranche! Onder talenten verstaan we (bevoegd) docenten, zij-instromers, instructeurs, hybride-docenten, studenten en iedereen die geïnteresseerd is om te werken in het onderwijs. De liefde voor beroepen in de scheepvaart, transport, (haven)logistiek en procesindustrie is goed voelbaar in ons onderwijs. Onze studenten hebben diverse achtergronden, culturen en ervaringen en ditzelfde geldt voor onze collega’s.

Leading in learning

Binnen het STC hechten we veel waarde aan onze kernwaarden: nieuwsgierigheid, respect en vakmanschap en hebben we een leven lang leren hoog in het vaandel staan. Het STC biedt onderwijs aan op verschillende niveau’s; van vmbo tot master.

Binnen het voorgezet onderwijs kun je bij ons terecht in het vmbo en de (haven)havo
Voor het mbo meer dan 30 opleidingen aan in de wereld van scheepvaart, transport, logistiek en de procesindustrie. Ook voor hbo onderwijs kun je bij het STC terecht. We hebben een samenwerking met Hogeschool Rotterdam (RMI) waarin vier opleidingen worden aangeboden. Ook wordt er onderwijs aangeboden op masterniveau bij Maritime & Logistics University of applied sciences. Wil je als volwassene om- of bij scholen dan kun je diverse cursussen en trainingen te volgen bij STC training & Consultancy Kortom je bent nooit uitgeleerd bij het STC!

     
     Werkplek

       Onze locaties zijn centraal gelegen
       in de scheepvaart, transport,
       logistiek en de procesindustrie.

 

     
     STC Academy

       Houd je vakkenkennis up-to-date
       en volg workshops en cursussen
       uit het opleidingsaanbod van onze
       STC Academy.
 

     
     Prettige Leeromgeving

       Samen zorgen we voor een
       prettige werkomgeving voor onze
       studenten.

 

     

     

Aanmelden 
docent@STC-event?

Docent worden bij het STC iets jou? Meld je aan voor het docent@STC-event.
         

 

Aanmelden 
docent@STC-event?

Docent worden bij het STC iets jou? Meld je aan voor het docent@STC-event.

 

Locaties    

 

 

 

 

 

 

 

 

      
Over het STCI   LocatiesMail : recruitment@stc-r.nl 

Volg ons op:

VakgebiedenI   Vacatures  Bel : +31 06 109 24 315 
     
Mail : recruitment@stc-r.nl
Bel : +31 06 109 24 315
 
Over het STC    Locaties
  Vakgebieden    Vacatures

Volg ons op: