Skip to the main content

Docent@STC Event

 • Nader te bepalen
 • In de avond
 • Lloydstraat 300, Rotterdam
Laat je gegevens achter

Ontdek de mogelijkheden

Ben je nieuwsgierig naar de invulling van de functie docent op het STC? Ieder schooljaar organiseren wij het Docent@STC Event. Iedereen met interesse in het werken als docent bij STC Group – de onderwijsinstelling voor scheepvaart, transport, haven en procesindustrie – is van harte welkom.

Ben je op dit moment al werkzaam als docent, of werk je in het bedrijfsleven en zoek je een nieuwe uitdaging? We gaan graag met jou in gesprek! Binnen onze vakinstelling werken docenten vanuit hun vakmanschap. Het docentschap bij STC Group kent daarom verschillende mogelijkheden:

 • Ervaren docent
  Deze collega’s hebben ervaring als docent en zijn bevoegd. Zij staan voor de klas of hebben in het verleden voor de klas gestaan.
 • Nieuwe docent
  Deze collega’s zijn nieuw in de functie van docent en beschikken nog niet over onderwijsbevoegdheid. Zij hebben de overstap naar het onderwijs gemaakt, bijvoorbeeld vanuit een technisch beroep, of vanuit interesse in het docentschap. Dit noemen wij zij-instromers.
 • Hybride vakdocent
  Deze collega’s worden opgeleid tot vakdocent die een deel van hun werkweek besteden aan het opleiden van medewerkers van de toekomst. De rest van hun tijd blijven zij in dienst van het bedrijf.

Meer informatie over Docent@STC Event

Op dit moment is er nog geen datum gepland voor het Docent@STC Event. Wanneer er een datum bekend is, zullen wij dit via deze pagina en onze social media kanalen met jullie delen.
Heb je op dit moment vragen over het docentschap bij STC Group? Laat dan je gegevens achter via de button. Vermeld hierbij je voor- en achternaam, en of je al docent bent, of interesse hebt om docent te worden. Wij zullen dan contact met je opnemen.

Vragen?
Onze recruiter Tamara Pols en haar collega’s van de afdeling HRM zijn te bereiken
via 010 – 44 86 200.

Laat je gegevens achter voor meer informatie

Maak kennis met het STC

Werkplek

Onze locaties zijn centraal gelegen in de scheepvaart, transport, logistiek en de procesindustrie.

STC Academy

Houd je vakkennis up-to-date en volg workshops en cursussen uit het opleidingsaanbod van onze STC Academy.

Prettige leeromgeving

Samen zorgen we voor een prettige werkomgeving voor onze studenten.

Faciliteiten

Met onze simulatoren en opleidingsschepen houden we onze lessen innovatief en dichtbij de praktijk.